Nou Autònom | Alta, tràmits legals i comptabilitat

En la situació actual que està travessant el país, no hi ha dubte alguna que els treballadors autònoms són la base econòmica i laboral. Per aquest motiu, des de la nostra assessoria no volem que el treballador autònom se senti només en el seu negoci.
 
Perquè mantenir el seu negoci, en els temps que corren, es converteix en un veritable desafiament. Volem ajudar als autònoms oferint-los una sèrie de serveis que faran més fàcil el seu treball, perquè únicament es preocupin del creixement del seu negoci.
 
Si és autònom o vol iniciar activitat professional per compte propi, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres,li oferirem els serveis que millor s'adaptin a la seva necessitats, perquè la seva única preocupació sigui la seva activitat professional.
 

 

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Informació requerida
Proforms
Reload

El “cèntim sanitari”: un dels nostres casos d’èxit

Mallol Assessors S.L.P. va néixer l’any 1982 de la má de Joan Lluís Mallol, quan va sorgir el sistema impositiu espanyol. En aquella època, Joan Lluís Mallol estava com a secretari executiu de la Federació d’Autotransport de Tarragona i va començar a treballar en la fiscalitat del món del transport en un bufet professional.

Un dels èxits més recents de Mallol Assessors SLP ha estat la sentència sobre el cèntim sanitari que ha tingut un gran impacte mediàtic.

El passat 27 de febrer de 2014, el tribunal de justícia de la Unió Europea va dictar sentència a través de la qual es va declarar que l’impost denominat “cèntim sanitari” contravenia el dret comunitari.
Dita sentència fou dictada arrel d’un recurs interposat per aquest despatx. Aquesta resolució permet a moltes empreses, sobretot aquelles vinculades al sector del transport, beneficiar-se del cobrament d’allò pagat indegudament per dit impost.
 

Pere Martell, 53 Oficina 1  43005 Tarragona
Teléfono: 977 235 752 | E-mail: mallol@mallolbrianso.cat

Síguenos en las redes sociales

if Facebook 191276  if Twitter 191277  if google plus 437253